prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T

Prah, Juliana Lana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Prah, J. L. (2019). Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533816

Prah, Juliana Lana. "Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533816

Prah, Juliana Lana. "Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533816

Prah, J. L. (2019). 'Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533816

Prah JL. Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533816

J. L. Prah, "Proizvodnja optički čiste mliječne kiseline s pomoću bakterije Lactobacillus gasseri JCM 1131T", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533816

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.