prikaz prve stranice dokumenta Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Huđek, A. (2014). Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099256

Huđek, Ana. "Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099256

Huđek, Ana. "Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099256

Huđek, A. (2014). 'Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099256

Huđek A. Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 11.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099256

A. Huđek, "Preživljavanje soja Bifidobacterium animalis BB-12 u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:099256

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.