Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Bogović, M. G. (2019). Polifenolni spojevi, teksturna i senzorska svojstva suhih smokava s hrvatskog tržišta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355190
Bogović, Marija Gabrijela. "Polifenolni spojevi, teksturna i senzorska svojstva suhih smokava s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355190
Bogović, Marija Gabrijela. "Polifenolni spojevi, teksturna i senzorska svojstva suhih smokava s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355190
Bogović, M. G. (2019). 'Polifenolni spojevi, teksturna i senzorska svojstva suhih smokava s hrvatskog tržišta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355190
Bogović MG. Polifenolni spojevi, teksturna i senzorska svojstva suhih smokava s hrvatskog tržišta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355190
M. G. Bogović, "Polifenolni spojevi, teksturna i senzorska svojstva suhih smokava s hrvatskog tržišta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355190