prikaz prve stranice dokumenta FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji

Kapetanović, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Kapetanović, I. (2018). FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868260

Kapetanović, Ivan. "FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868260

Kapetanović, Ivan. "FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868260

Kapetanović, I. (2018). 'FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868260

Kapetanović I. FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 26.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868260

I. Kapetanović, "FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868260

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.