diplomski rad
Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)

Soče, Mirela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Soče, M. (2019). Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356

Soče, Mirela. "Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356

Soče, Mirela. "Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356

Soče, M. (2019). 'Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356

Soče M. Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356

M. Soče, "Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.