Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Mikolaj, E. (2019). Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj, E. (2019). 'Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
Mikolaj E. Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693
E. Mikolaj, "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693