Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Senzorska procjena sokova od aronije

Maja Rupert (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Rupert, M. (2014). Senzorska procjena sokova od aronije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364764

Rupert, Maja. "Senzorska procjena sokova od aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364764

Rupert, Maja. "Senzorska procjena sokova od aronije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364764

Rupert, M. (2014). 'Senzorska procjena sokova od aronije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364764

Rupert M. Senzorska procjena sokova od aronije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364764

M. Rupert, "Senzorska procjena sokova od aronije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364764