Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Čulo, I. (2020). Utjecaj geometrije mikroreaktora na promjer kapljica u emulziji ulje/voda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612140
Čulo, Ivana. "Utjecaj geometrije mikroreaktora na promjer kapljica u emulziji ulje/voda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612140
Čulo, Ivana. "Utjecaj geometrije mikroreaktora na promjer kapljica u emulziji ulje/voda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612140
Čulo, I. (2020). 'Utjecaj geometrije mikroreaktora na promjer kapljica u emulziji ulje/voda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612140
Čulo I. Utjecaj geometrije mikroreaktora na promjer kapljica u emulziji ulje/voda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612140
I. Čulo, "Utjecaj geometrije mikroreaktora na promjer kapljica u emulziji ulje/voda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612140