diplomski rad
Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije

Remenar, Sandra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Remenar, S. (2020). Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502

Remenar, Sandra. "Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502

Remenar, Sandra. "Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502

Remenar, S. (2020). 'Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502

Remenar S. Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502

S. Remenar, "Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.