Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Iveković, S. (2020). Trava iva neiskorišteni funkcionalni potencijal tradicionalne biljne vrste Teucrium montanum L. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980290
Iveković, Sofija. "Trava iva neiskorišteni funkcionalni potencijal tradicionalne biljne vrste Teucrium montanum L.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980290
Iveković, Sofija. "Trava iva neiskorišteni funkcionalni potencijal tradicionalne biljne vrste Teucrium montanum L.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980290
Iveković, S. (2020). 'Trava iva neiskorišteni funkcionalni potencijal tradicionalne biljne vrste Teucrium montanum L.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980290
Iveković S. Trava iva neiskorišteni funkcionalni potencijal tradicionalne biljne vrste Teucrium montanum L. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980290
S. Iveković, "Trava iva neiskorišteni funkcionalni potencijal tradicionalne biljne vrste Teucrium montanum L.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980290