Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad
Jakoliš, N. (2020). Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš, N. (2020). 'Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš N. Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
N. Jakoliš, "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296