University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion
Cite this document
Jakoliš, N. (2020). Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš, N. (2020). 'Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
Jakoliš N. Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296
N. Jakoliš, "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296