Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Jusup, J. (2014). Antibakterijsko djelovanje probiotičkih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172839
Jusup, Josipa. "Antibakterijsko djelovanje probiotičkih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172839
Jusup, Josipa. "Antibakterijsko djelovanje probiotičkih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172839
Jusup, J. (2014). 'Antibakterijsko djelovanje probiotičkih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172839
Jusup J. Antibakterijsko djelovanje probiotičkih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172839
J. Jusup, "Antibakterijsko djelovanje probiotičkih sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172839