Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Kantoci, H. (2020). Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci, Helena. "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci, Helena. "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci, H. (2020). 'Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
Kantoci H. Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224
H. Kantoci, "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224