završni rad
Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača

Kantoci, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Kantoci, H. (2020). Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224

Kantoci, Helena. "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224

Kantoci, Helena. "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224

Kantoci, H. (2020). 'Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224

Kantoci H. Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224

H. Kantoci, "Utjecaj uvjeta maceracije na ukupne fenole i antioksidativnu aktivnost macerata rogača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196224

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.