završni rad
Parametri kvalitete različitih uzoraka meda

Popović, Ema
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Popović, E. (2020). Parametri kvalitete različitih uzoraka meda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175513

Popović, Ema. "Parametri kvalitete različitih uzoraka meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175513

Popović, Ema. "Parametri kvalitete različitih uzoraka meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175513

Popović, E. (2020). 'Parametri kvalitete različitih uzoraka meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175513

Popović E. Parametri kvalitete različitih uzoraka meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175513

E. Popović, "Parametri kvalitete različitih uzoraka meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175513

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.