Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima

Tanja Lešić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Lešić, T. (2014). Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342

Lešić, Tanja. "Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342

Lešić, Tanja. "Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342

Lešić, T. (2014). 'Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342

Lešić T. Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342

T. Lešić, "Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342