Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Škrtić, P. (2020). Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225
Škrtić, Petra. "Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225
Škrtić, Petra. "Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225
Škrtić, P. (2020). 'Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225
Škrtić P. Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225
P. Škrtić, "Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225