završni rad
Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji

Škrtić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Škrtić, P. (2020). Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225

Škrtić, Petra. "Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225

Škrtić, Petra. "Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225

Škrtić, P. (2020). 'Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225

Škrtić P. Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225

P. Škrtić, "Metode stabilizacije ekstrakata i njihova primjena u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605225

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.