Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dizdar, L. (2020). Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474
Dizdar, Lucija. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474
Dizdar, Lucija. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474
Dizdar, L. (2020). 'Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474
Dizdar L. Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 11.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474
L. Dizdar, "Bioaktivni spojevi i antioksidacijska aktivnost mirte, tršlje i lovora", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116474