završni rad
Utjecaj invaliditeta na nutritivne potrebe sportaša

Cvrk, Antonia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Cvrk, A. (2020). Utjecaj invaliditeta na nutritivne potrebe sportaša (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960993

Cvrk, Antonia. "Utjecaj invaliditeta na nutritivne potrebe sportaša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960993

Cvrk, Antonia. "Utjecaj invaliditeta na nutritivne potrebe sportaša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960993

Cvrk, A. (2020). 'Utjecaj invaliditeta na nutritivne potrebe sportaša', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960993

Cvrk A. Utjecaj invaliditeta na nutritivne potrebe sportaša [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960993

A. Cvrk, "Utjecaj invaliditeta na nutritivne potrebe sportaša", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960993

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.