diplomski rad
Usporedba različitih tehnika kultivacije za proizvodnju celobioza dehidrogenaze

Filip Lozančić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Lozančić, F. (2014). Usporedba različitih tehnika kultivacije za proizvodnju celobioza dehidrogenaze (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562552

Lozančić, Filip. "Usporedba različitih tehnika kultivacije za proizvodnju celobioza dehidrogenaze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562552

Lozančić, Filip. "Usporedba različitih tehnika kultivacije za proizvodnju celobioza dehidrogenaze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562552

Lozančić, F. (2014). 'Usporedba različitih tehnika kultivacije za proizvodnju celobioza dehidrogenaze', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562552

Lozančić F. Usporedba različitih tehnika kultivacije za proizvodnju celobioza dehidrogenaze [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562552

F. Lozančić, "Usporedba različitih tehnika kultivacije za proizvodnju celobioza dehidrogenaze", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562552