završni rad
Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova

Kao, Leona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Kao, L. (2020). Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:387322

Kao, Leona. "Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:387322

Kao, Leona. "Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:387322

Kao, L. (2020). 'Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:387322

Kao L. Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:387322

L. Kao, "Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:387322

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.