diplomski rad
Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS

Nina Marčac (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad

Marčac, N. (2015). Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac, N. (2015). 'Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac N. Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

N. Marčac, "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736