Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Osnovne karakteristike aromatskog i ljekovitog bilja u proizvodnji rakija

Jelena Zubić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad

Zubić, J. (2014). Osnovne karakteristike aromatskog i ljekovitog bilja u proizvodnji rakija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471070

Zubić, Jelena. "Osnovne karakteristike aromatskog i ljekovitog bilja u proizvodnji rakija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471070

Zubić, Jelena. "Osnovne karakteristike aromatskog i ljekovitog bilja u proizvodnji rakija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471070

Zubić, J. (2014). 'Osnovne karakteristike aromatskog i ljekovitog bilja u proizvodnji rakija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471070

Zubić J. Osnovne karakteristike aromatskog i ljekovitog bilja u proizvodnji rakija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471070

J. Zubić, "Osnovne karakteristike aromatskog i ljekovitog bilja u proizvodnji rakija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471070