diplomski rad
Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda

Štefić, Lora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Štefić, L. (2020). Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281094

Štefić, Lora. "Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281094

Štefić, Lora. "Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281094

Štefić, L. (2020). 'Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281094

Štefić L. Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 02.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281094

L. Štefić, "Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:281094

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.