Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Marović, R. (2019). Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009226
Marović, Roko. "Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009226
Marović, Roko. "Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009226
Marović, R. (2019). 'Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009226
Marović R. Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009226
R. Marović, "Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009226