Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Vidović Popek, I. (2020). Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek, Ivana. "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek, Ivana. "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek, I. (2020). 'Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
Vidović Popek I. Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212
I. Vidović Popek, "Kvaliteta određenih multiflornih vrsta meda iz sezone 2019.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288212