diplomski rad
Optimizacija uvjeta proizvodnje kefirnog napitka na tršćanom šećeru

Piškor, Dominik
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Piškor, D. (2020). Optimizacija uvjeta proizvodnje kefirnog napitka na tršćanom šećeru (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734225

Piškor, Dominik. "Optimizacija uvjeta proizvodnje kefirnog napitka na tršćanom šećeru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734225

Piškor, Dominik. "Optimizacija uvjeta proizvodnje kefirnog napitka na tršćanom šećeru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734225

Piškor, D. (2020). 'Optimizacija uvjeta proizvodnje kefirnog napitka na tršćanom šećeru', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734225

Piškor D. Optimizacija uvjeta proizvodnje kefirnog napitka na tršćanom šećeru [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 27.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734225

D. Piškor, "Optimizacija uvjeta proizvodnje kefirnog napitka na tršćanom šećeru", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:734225

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.