diplomski rad
Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci

Birovčec, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Birovčec, I. (2020). Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:912741

Birovčec, Ivana. "Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:912741

Birovčec, Ivana. "Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:912741

Birovčec, I. (2020). 'Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:912741

Birovčec I. Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:912741

I. Birovčec, "Stabilnost proantocijanidina vina tijekom starenja u boci", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:912741

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.