diplomski rad
Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda

Jurec, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Jurec, I. (2020). Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106841

Jurec, Iva. "Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106841

Jurec, Iva. "Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106841

Jurec, I. (2020). 'Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106841

Jurec I. Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106841

I. Jurec, "Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106841

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.