diplomski rad
Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku

Hrestak, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju

Citirajte ovaj rad

Hrestak, D. (2021). Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak, Dora. "Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak, Dora. "Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak, D. (2021). 'Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Hrestak D. Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

D. Hrestak, "Unošenje mutacija u gen SCW4 kvasca Saccharomyces cerevisiae i ispitivanje utjecaja uvedenih mutacija na vezanje Scw4 proteina u staničnu stijenku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593938

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.