Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Vukelić, M. (2021). Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938
Vukelić, Maja. "Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938
Vukelić, Maja. "Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938
Vukelić, M. (2021). 'Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938
Vukelić M. Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938
M. Vukelić, "Karakterizacija sastava i svojstava polutvrdog sira obogaćenog cvjetnom peludi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:467938