Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Švaljek, S. L. (2021). Inkapsulacija ekstrakata origana dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305171
Švaljek, Silvija Lea. "Inkapsulacija ekstrakata origana dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305171
Švaljek, Silvija Lea. "Inkapsulacija ekstrakata origana dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305171
Švaljek, S. L. (2021). 'Inkapsulacija ekstrakata origana dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305171
Švaljek SL. Inkapsulacija ekstrakata origana dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305171
S. L. Švaljek, "Inkapsulacija ekstrakata origana dobivenih visokonaponskim električnim pražnjenjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:305171