završni rad
Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1

Milardović, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Milardović, A. (2021). Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540

Milardović, Ana. "Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540

Milardović, Ana. "Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540

Milardović, A. (2021). 'Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540

Milardović A. Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540

A. Milardović, "Antioksidativni potencijal probiotičke bakterije L. plantarum S1", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576540

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.