diplomski rad
Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju

Moslavac, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Moslavac, M. (2021). Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000

Moslavac, Marija. "Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000

Moslavac, Marija. "Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000

Moslavac, M. (2021). 'Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000

Moslavac M. Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 21.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000

M. Moslavac, "Utjecaj kultivara i geografskog porijekla na udjel i sastav sterola u bučinom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012000

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.