Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Sarić, M. (2021). Proizvodnja i izolacija mliječne kiseline pomoću termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504730
Sarić, Marko. "Proizvodnja i izolacija mliječne kiseline pomoću termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504730
Sarić, Marko. "Proizvodnja i izolacija mliječne kiseline pomoću termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504730
Sarić, M. (2021). 'Proizvodnja i izolacija mliječne kiseline pomoću termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504730
Sarić M. Proizvodnja i izolacija mliječne kiseline pomoću termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504730
M. Sarić, "Proizvodnja i izolacija mliječne kiseline pomoću termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:504730