završni rad
Nutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom

Beneti, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Beneti, I. (2021). Nutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201361

Beneti, Iva. "Nutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201361

Beneti, Iva. "Nutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201361

Beneti, I. (2021). 'Nutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201361

Beneti I. Nutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201361

I. Beneti, "Nutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201361

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.