završni rad
Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu

Bejić, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Bejić, A. (2021). Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815

Bejić, Anamarija. "Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815

Bejić, Anamarija. "Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815

Bejić, A. (2021). 'Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815

Bejić A. Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 18.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815

A. Bejić, "Procjena unosa komponenata mediteranske prehrane u studentica s obzirom na udio masnog tkiva u tijelu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621815

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.