završni rad
Antimikrobna svojstva macerata imele

Bingula, Paulina Sara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Bingula, P. S. (2021). Antimikrobna svojstva macerata imele (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647207

Bingula, Paulina Sara. "Antimikrobna svojstva macerata imele." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647207

Bingula, Paulina Sara. "Antimikrobna svojstva macerata imele." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647207

Bingula, P. S. (2021). 'Antimikrobna svojstva macerata imele', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647207

Bingula PS. Antimikrobna svojstva macerata imele [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647207

P. S. Bingula, "Antimikrobna svojstva macerata imele", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647207

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.