završni rad
Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum

Peternel, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Peternel, L. (2021). Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214

Peternel, Lea. "Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214

Peternel, Lea. "Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214

Peternel, L. (2021). 'Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214

Peternel L. Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214

L. Peternel, "Parametri kvalitete i rok trajanja narezanog Dalmatinskog pršuta pakiranog u vakuum", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081214

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.