Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Cvetko, M. (2021). Razvoj personaliziranih dodataka primjenom aditivnih tehnika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520579
Cvetko, Maja. "Razvoj personaliziranih dodataka primjenom aditivnih tehnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520579
Cvetko, Maja. "Razvoj personaliziranih dodataka primjenom aditivnih tehnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520579
Cvetko, M. (2021). 'Razvoj personaliziranih dodataka primjenom aditivnih tehnika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520579
Cvetko M. Razvoj personaliziranih dodataka primjenom aditivnih tehnika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520579
M. Cvetko, "Razvoj personaliziranih dodataka primjenom aditivnih tehnika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:520579