završni rad
Usporedba mlijeka s biljnim alternativama

Vrhovec, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vrhovec, L. (2021). Usporedba mlijeka s biljnim alternativama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989078

Vrhovec, Lucija. "Usporedba mlijeka s biljnim alternativama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989078

Vrhovec, Lucija. "Usporedba mlijeka s biljnim alternativama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989078

Vrhovec, L. (2021). 'Usporedba mlijeka s biljnim alternativama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989078

Vrhovec L. Usporedba mlijeka s biljnim alternativama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989078

L. Vrhovec, "Usporedba mlijeka s biljnim alternativama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989078

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.