Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Tomić, S. (2021). Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić, Sara. "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić, Sara. "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić, S. (2021). 'Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
Tomić S. Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704
S. Tomić, "Sirovine i izvori kemijskih elemenata korišteni za hranjive podloge u industrijskoj proizvodnji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313704