Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena poremećaja u prehrani: ortoreksija

Lea Sabljić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad

Sabljić, L. (2014). Procjena poremećaja u prehrani: ortoreksija (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:599658

Sabljić, Lea. "Procjena poremećaja u prehrani: ortoreksija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:599658

Sabljić, Lea. "Procjena poremećaja u prehrani: ortoreksija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:599658

Sabljić, L. (2014). 'Procjena poremećaja u prehrani: ortoreksija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:599658

Sabljić L. Procjena poremećaja u prehrani: ortoreksija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:599658

L. Sabljić, "Procjena poremećaja u prehrani: ortoreksija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:599658