diplomski rad
Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella

Vasiljević, Dorotea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vasiljević, D. (2021). Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788785

Vasiljević, Dorotea. "Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788785

Vasiljević, Dorotea. "Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788785

Vasiljević, D. (2021). 'Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788785

Vasiljević D. Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788785

D. Vasiljević, "Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788785

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.