diplomski rad
Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka

Novak, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Novak, M. (2021). Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872

Novak, Marina. "Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872

Novak, Marina. "Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872

Novak, M. (2021). 'Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872

Novak M. Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 10.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872

M. Novak, "Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054872

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.