diplomski rad
Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka

Šifner, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Šifner, M. (2021). Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469103

Šifner, Marija. "Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469103

Šifner, Marija. "Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469103

Šifner, M. (2021). 'Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469103

Šifner M. Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469103

M. Šifner, "Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469103

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.