Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Milić, J. D. (2021). Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, J. D. (2021). 'Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić JD. Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
J. D. Milić, "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511