Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Božac, N. (2021). Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, Natalia. "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac, N. (2021). 'Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
Božac N. Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778
N. Božac, "Karakterizacija kemijskog i bioaktivnog sastava dobričice (Glechoma hederacea L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:675778