diplomski rad
Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742

Rajković, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Rajković, A. (2021). Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442

Rajković, Ana. "Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442

Rajković, Ana. "Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442

Rajković, A. (2021). 'Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442

Rajković A. Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442

A. Rajković, "Biotehnološka proizvodnja 2,3-butandiola s pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240442

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.