Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Šurić, P. (2014). Zaštitni učinak polifenola iz propolisa na oksidacijski stres i lipoproteine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059369
Šurić, Pina. "Zaštitni učinak polifenola iz propolisa na oksidacijski stres i lipoproteine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059369
Šurić, Pina. "Zaštitni učinak polifenola iz propolisa na oksidacijski stres i lipoproteine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059369
Šurić, P. (2014). 'Zaštitni učinak polifenola iz propolisa na oksidacijski stres i lipoproteine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059369
Šurić P. Zaštitni učinak polifenola iz propolisa na oksidacijski stres i lipoproteine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059369
P. Šurić, "Zaštitni učinak polifenola iz propolisa na oksidacijski stres i lipoproteine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059369